De hele competitie wordt opgedeeld in een A-Divisie, B-divisie en C-divisie. Op deze manier blijft de competitie heel spannend omdat er vaker tegen dezelfde spelers van hetzelfde niveau gespeeld wordt. Bij het welkom heten van nieuwe spelers of het afscheid van spelers tussentijds hoeft het speelschema ook maar voor 8 tot 10 mensen omgegooid te worden. Aan het einde van het seizoen zal de eerste in zijn Divisie automatisch promoveren naar de Divisie erboven en de laatste in zijn Divisie automatisch degraderen naar de Divisie er onder. Soms wordt er van deze regel afgeweken, omdat iemand bijv. om fysieke redenen niet kan promoveren. Dit gebeurt in nauw overleg tussen de wedstrijdsecretaris en het bestuur.

Bekertoernooi

Is een tournooi dat in verschillende ronden door het jaar wordt gespeeld. Hier heeft iedereen over alle divisies heen een kans om tegen hogere of lager spelers te spelen. Alle leden worden automatisch ingedeeld voor de bekerwedstrijden, tenzij zij voor 1 juli bij de wedstrijdsecretaris aangeven niet met het bekertoernooi te willen meedoen.

Supercup

Aan het einde van het seizoen wordt de supercup gespeeld. Deze gaat tussen de winnaar van de competitie en de winnaar van de bekerfinale.
Kontakt zoeken met ons,

dat kan met een mailtje naar de:

(Wedstrijd)-Secretaris

sc de Meent en Media

 Twitter              Facebook  Website            Email